>

OFERTAT

Linja e re e Star Travel Tirane-Ksanthi cdo ditë

22/06/10 10:34 pm | Comments Off on Linja e re e Star Travel Tirane-Ksanthi cdo ditë | Posted By: admin
Linja e re e Star Travel Tirane-Ksanthi cdo ditë

Linja e re e Star Travel Tirane-Ksanthi cdo ditë

OFERTE!!!! FESTAT E MARSIT NE SELANIK 7-8 MARS 2012,/65 EURO PERSONI

18/03/12 11:15 pm | Comments Off on OFERTE!!!! FESTAT E MARSIT NE SELANIK 7-8 MARS 2012,/65 EURO PERSONI | Posted By: admin

STAR TRAVEL ME RASTIN E FESTAVE TE 7-8 MARSIT ORGANIZON NJE UDHETIM TURISTIK NE SELANIK. DITA E PARE:NISJA NGA TIRANA NE OREN 6:00 NE DREJTIM TE SELANIKUT .PUSHIME GJATE RRUGES.KRYERJA E PROCEDURAVE NE DOGANEN E KAPSHTICES MBERRITJA NE SELANIK RRETH ORES 16:00. AKOMODIMI NE HOTEL.SHETITJE SIPAS DESHIRES NE QYTETIN E SELANIKUT.DARKA NE...

OFERTAT

18/03/12 11:18 pm | Comments Off on OFERTAT | Posted By: admin

ATHINA 30euro THIVA 30euro LIVADHJA 30euro SKIMATARI 30euro VATHI 30euro

OFERTE

18/03/12 11:20 pm | Comments Off on OFERTE | Posted By: admin

Udhetim turistik Fundjave ne Selanik Dt 13-14-15 Maj ÇMIMI 100 EURO per Person

UDHETIM NE SELANIK TRE DITE CMIMI 100 Euro

18/03/12 11:23 pm | Comments Off on UDHETIM NE SELANIK TRE DITE CMIMI 100 Euro | Posted By: admin

Dita e parë, dt . Nisja nga Tirana në oren 07:00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës ne Pogradec dhe ne Kostur. Mbrritja në Selanik. Akomodimi në Hotel me 3 yje.Pas darkes ne hotel,kohe e lire per argetim. Dita e dytë,dt . Mengjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Selanikut,...