>

SHQIP

Travel like a Star

Bileta udhetimi me autobus nga Shqiperia ne Greqi ne linjat:
Tirane-Athine-Tirane
Tirane-Selanik-Kavalla-Ksanthi
Rezervim dhe prerje :
Bileta Avioni
Bileta Trageti
Udhetime Turistike dhe Autobuza me Qera
Siguracione te Shendetit ne Udhetim


  • Pamje 8
  • Pamje 7
  • Pamje 4
  • Pamje 3
  • Pamje 2
  • Pamje 1

Partneret

Papadakis Bros S.A.
Athina

Δηλιγιάννη 21-Μεταξουργείο
Tel:+30 (210) 5202551/5526773

Tasios Travel
Ksanthi

Tel: +30 (25410) 26865

 

  • Pamje 6
  • Travel like a Star